Tukaran Kelab

Tukaran Klub adalah yang menjurus ke arah baru yang baru untuk perdagangan mata wang online. Oleh itu, Tukaran Club menawarkan sumber pendidikan untuk membantu pemula mendapatkan pemahaman yang lebih baik proses perdagangan. Ini termasuk langkah-demi-langkah, percuma web-based seminar dan sesi live chat. Tukaran Kelab juga menawarkan ExpressFX platform, perdagangan mudah platform yang mudah untuk memahami untuk pemula dan menyediakan agak risiko-pengalaman perdagangan bebas. Akibatnya, Tukaran Club telah diberikan "Broker Terbaik untuk Pemula" oleh Tukaran-Penilaian dan dianggap sebagai salah satu yang terbaik di industri.

Kira-Kira Tukaran Kelab

Tukaran Kelab Kewangan Syarikat (fxclub.com) adalah broker yang mengkhususkan diri dalam transaksi perdagangan. Berdasarkan di New York City, ia didaftarkan dengan Suruhanjaya Dagangan Hadapan dan semasa anggota Persatuan Hadapan Negara (TAHUN ID# 0358265). Tukaran Kelab sedang melayani pelanggan dari seluruh 50 negara-negara dan tuntutan untuk membuka lebih 1,000 akaun baru setiap hari. Ini ciri-ciri termasuk berdua hidup perdagangan akaun dan akaun demo.

Syarikat didirikan pada tahun 2005 oleh Michael J. ladang anggur, yang pada masa ini berfungsi sebagai Presiden dan Ketua Eksekutif Petugas perusahaan ini. Ladang anggur telah lebih dari 30 tahun pengalaman dalam industri broker dan juga telah terlibat dengan kewangan yang lain dan pihak agensi-agensi. Lain instrumental angka termasuk Peter Tatarnikov, melayani sebagai syarikat adalah wakil presiden dan COO dengan 12 tahun pengalaman di Tukaran industri, dan Michael ladang anggur Jr., melayani sebagai CFO syarikat sejak tahun 2007.

Hubungi Maklumat

Sokongan pelanggan boleh dihubungi melalui e-mel bentuk yang terletak di Tukaran Kelab web. Tukaran Kelab juga mempunyai sokongan live chat perkhidmatan, di mana kehidupan nyata wakil adalah untuk menjawab apa-apa soalan-soalan dan kebimbangan lain. Anda juga boleh mencapai syarikat telefon bebas tol di 1-800-881-3809. Satu lagi kaedah menghubungi Tukaran Club terdiri menggunakan "Meminta Panggilan" link (https://service.ringcentral.com/ringme/callback.asp?mbid=55787941,0,&rujukan mereka=). Selepas mengisi anda nombor telefon dan kod pengesahan, itu sistem akan menghubungi anda dan menghubungkan anda ke Tukaran Club.

Hubungi maklumat pada pandangan:

  • Nombor telefon: 1-800-881-3809 (KAMI Tol bebas)
  • Sokongan E-mail: info@fxclub.com

Pembiayaan Akaun Maklumat

Langkah berikutnya adalah pembiayaan account baru anda jika anda telah memilih untuk membuat hidup anda. Tukaran Club menawarkan beberapa kaedah mendepositkan dana ke dalam akaun perdagangan anda. Kad kredit boleh digunakan untuk deposit dana – Visa dan MasterCard pelanggan dikenakan biaya pemrosesan yang terdiri dari 2.24% untuk 2.59%, sementara Cari Kad pengguna tidak dikenakan biaya pemrosesan. Deposit ini diproses segera jika dibuat sebelum akhir mingguan perdagangan sesi. Kaedah lain dari deposit dana termasuk dalam talian memeriksa (dikhaskan untuk pelanggan AS), bank kawat dan uang perintah.

Minimum Jumlah Deposit

Hidup akaun memerlukan sekurang-kurangnya deposit $10. Orang-orang yang deposit yang lebih atas pembukaan akan menerima bonus manfaat – misalnya, $100 atau lebih deposit akan memberikan anda tambahan $100 margin bonus, sementara $300+ deposit akan memberikan anda yang tidak terhad isyarat pasaran.

Demo dan Hidup Akaun Perisian

Tukaran Club menawarkan akaun demo untuk orang-orang yang ingin belajar bagaimana untuk bayar tanpa risiko mana-mana wang yang sebenar dan calon pelanggan yang ingin untuk mendapatkan rasa Tukaran Kelab itu persekitaran perdagangan sebelum mewujudkan akaun sebenar. Demo yang menggunakan ExpressFX platform, yang menyediakan langkah-demi-langkah instruksi tentang cara untuk pergi melalui setiap perdagangan. Sementara ExpressFX platform memberikan pendatang baru dan tetap pedagang cara yang lebih mudah untuk membuat perdagangan yang berjaya, orang-orang yang mempunyai banyak pengalaman mungkin mencari ClassicFX platform lebih sesuai untuk kebutuhan mereka. Menjurus ke arah veteran peniaga, ClassicFX platform ciri-ciri lebih banyak pilihan penyesuaian untuk mengesan trend. Pengguna ClassicFX platform boleh memilih untuk memantau masa bingkai sehingga tahun, plot mereka sendiri petunjuk, dan telah menyelesaikan kontrol atas lain-ciri disesuaikan. ClassicFX pengguna juga menerima didengar berita dan perintah isyarat.

Komisen dan Memanfaatkan Had

Komisen untuk menggunakan ExpressFX platform adalah $0.4 setiap 1000 diperdagangkan. Di acara yang gagal perdagangan, suruhanjaya harga segera dikembalikan, yang bererti bahawa peniaga menggunakan ExpressFX platform tidak dihukum ketika mereka membuat kerugian. Minimum banyak saiz 0.01 dan terdapat 22 mata pasangan yang ditawarkan untuk perdagangan. Leverage pada pangkal mata 1:100 dan varian terdiri dari max 50:1 untuk akaun $100,000 $200,000 dan 20:1 untuk akaun di atas $200,000 mark. Tukaran Club menawarkan berhenti perintah dan had perintah, tapi tidak menawarkan berhenti belakang.

Web Navigasi dan Persediaan Akaun

Mengemudi Tukaran Kelab web adalah agak mudah, dengan yang paling penting link navigasi dan ciri-ciri dipamerkan. Laman web adalah juga yang ada di rusia, serta mudah dan tradisional Cina. Menubuhkan akaun dengan Tukaran Club adalah mudah dan perlu bersusah-payah. Misalnya, salah satu langkah-langkah pertama menuju menyertai Tukaran Club adalah mengisi agak mudah borang permohonan itu hanya mengambil beberapa menit untuk menyelesaikan.

Bottom Line

Tukaran Club adalah pilihan yang baik untuk orang-orang yang baru untuk Tukaran perdagangan dan ingin yang selesa dan agak bebas risiko titik permulaan. Sejak online Tukaran pedagang yang menjurus ke arah pemula, orang-orang yang mempunyai banyak pengalaman mungkin berakhir berpuas hati di tempat lain, tetapi Tukaran Kelab melakukan yang terbaik untuk menampung baru dan veteran peniaga.

Berita Berkaitan: