segala puji

Untuk bahagian yang paling, asing bursa pasar broker dan platform mereka cenderung menjadi sedikit kering dan lugas. segala puji, bagaimanapun, adalah salah satu pengecualian utama untuk aturan itu. Dari platform yang visual yang menakjubkan dan mata-pop untuk keseluruhan filsafat yang menekankan berjiwa bebas bersenang-senang, ini pendatang baru dalam tukaran perdagangan pasar sudah membuat cukup satu percikan. Belajar lebih banyak tentang segala puji dan mengetahui maklumat khusus tentang bagaimana ini broker bekerja dengan membaca di bawah.

Tentang segala puji

Dalam rancangannya, segala puji adalah sedikit basah di belakang telinga. Didirikan pada tahun 2006, segala puji masih perasaan jalan di sekitar dan berusaha mewujudkan selamat pangkalan pelanggan. Itu bukan untuk mengatakan bahawa segala puji adalah berjuang; sebenarnya, ia telah menjadi salah satu yang paling terkenal dalam talian tukaran broker di dunia. Diberikan pesat kadar pertumbuhan, ada sedikit ragu-ragu bahawa segala puji akan terus meningkat di terkenal sebagai waktu berlalu.

segala puji ibu pejabat korporat yang terletak di Inggris Kepulauan Virgin; pentadbiran pejabat terletak di Cyprus. Bagaimanapun, segala puji juga mengekalkan pejabat di beberapa kota besar lain termasuk New York City, Singapura, Dubai dan Sydney, Australia. Dengan cara ini, segala puji mampu menampung perkhidmatan pelanggan yang butuh pelanggan di seluruh dunia dengan mudah.

Kunci Pendaftaran

Banyak online asing bursa pasar broker dengan bangganya paparan utama mereka pendaftaran di laman web mereka, ini bukan kes dengan segala puji. Kerana ia adalah ibu pejabat di British Kepulauan Virgin, itu adalah mungkin bahawa segala puji hanya tidak jatuh di bawah yurisdiksi apa-apa utama badan peraturan yang lain banyak tukaran broker lakukan.

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Apabila mendaftar untuk berdagang dengan segala puji, ini dalam kepentingan terbaik anda untuk menyimpan semua maklumat hubungan yang berkaitan untuk syarikat itu di tangan. Perlu apa-apa masalah, masalah atau masalah yang timbul, anda akan dapat mengendalikan mereka dengan cepat, dengan mudah dan cekap. Yang paling penting hubungi maklumat untuk segala puji adalah sebagai berikut:

  • Nombor Telefon Bebas Tol: 1 (866) 350-0881
  • Bebas: 357-2-5030251
  • Nomer Fax-Nya: +44-866-350-0881
  • E-mel Bentuk: www.etorousa.com/contact/Request_a_call_back.aspx
  • Sokongan Online/Live Chat: www.etoro.com/about-us/contact-us.aspx

Perdagangan penting Maklumat Tentang segala puji

Tidak seperti banyak atas online asing bursa pasar broker, segala puji tidak memberikan software trading atau platform nama tersendiri. Sebaliknya, lunak dan platform yang anda akan perdagangan pada saat menggunakan segala puji hanya dipanggil segala puji. Walaupun mudah moniker, walaupun, segala puji platform yang sangat efisien, efisien, intuitif dan mesra. Sebenarnya, segala puji adalah salah satu yang terbaik platform yang ada hari ini untuk orang-orang yang tidak punya banyak tukaran pengalaman perdagangan. Pemula akan menikmati pengenalan mudah untuk dunia perdagangan asing mata apabila mereka menggunakan segala puji.

Yang segala puji perangkat mempunyai ciri-ciri yang mudah di muka dan berani, bertenaga font dan grafik. Semakin nyaman dengan segala puji platform mengambil masa yang singkat semua, tapi ada yang lebih untuk menggunakan segala puji daripada yang lunak. Belajar lebih banyak tentang manfaat utama, dan ciri-ciri berdagang dengan segala puji dengan membaca di bawah.

Minimum Jumlah Deposit

Bila anda mempertimbangkan bonus $500 yang anda akan menerima untuk mendaftar dengan segala puji, $50 minimum deposit yang tidak kelihatan terlalu tinggi pada semua. Sesungguhnya, $50 adalah semua yang diperlukan untuk mendapatkan pergi dengan ini mudah dan menarik perdagangan program.

Akaun Set-Up

Dengan andaian bahawa anda akan menetapkan anda segala puji akaun online, proses ini tidak akan membawa anda sangat banyak masa pada semua. Anda hanya perlu untuk mengisi dan menyerahkan aplikasi ringkas, tunggu satu atau dua hari untuk kelulusan dan kemudian turun segala puji perisian untuk pergi dengan anda tukaran pengalaman perdagangan.

Demo Akaun

Sebelum melompat ke dalam pertukaran asing pasaran berdagang dengan segala puji, anda boleh turun dan gunakan ia benar-benar bebas risiko dengan amalan akaun. Setelah selesai ringkas pendaftaran, anda akan diminta untuk memuat segala puji lunak. Menubuhkan berlatih akaun sangat dianjurkan, sejak ia membolehkan kau untuk mendapatkan rasa untuk bagaimana segala puji bekerja tanpa perpisahan dengan satu sen pun.

Berurusan Meja

segala puji tidak menggunakan meja urusan dalam arti tradisional perkataan. Seperti banyak lain up-dan-datang tukaran broker, segala puji percaya bahwa berurusan dengan meja boleh kompromi perdagangan pengalaman dengan membiarkan individu broker mengenakan terlalu banyak pengaruh ke atas pedagang' akaun. Sebaliknya, segala puji menggunakan otomatis meja urusan yang tidak jauh dengan potensi untuk kesilapan manusia dan isu-isu lain.

Leverage Had

Leverage had berjalan, bermula di segala puji, bergantung pada 15+ mata pasangan anda berurusan dengan. Had rangkaian di mana-mana dari 1:5 untuk 1:400 untuk wang yang diperdagangkan menggunakan segala puji. Oleh itu, ia adalah mungkin bagi pedagang dari semua perasaan untuk mencari mata mereka akan berdagang dengan segala puji. Tanpa ragu-ragu, memanfaatkan had cukup fleksibel dan mudah untuk bekerja dengan segala puji.

Berhenti Belakang

Cukup aneh, segala puji tidak menawarkan berhenti belakang untuk peniaga. Kerugian berhenti dan berhenti automatik kehilangan perintah, tentu saja, ada; berhenti belakang tidak.

Perdagangan Spread

segala puji calo sendiri untuk menawarkan tetap spread yang boleh serendah dua pip. Popular mata wang yang paling kompetitif merebak, yang biasa untuk online broker. Sebagai contoh, penyebaran untuk USD/biasanya kanan sekitar tiga pip. Ketika ditumpuk terhadap yang lain popular asing bursa pasar broker, segala puji ini spread sangat kompetitif sesungguhnya dan pastikan untuk menang lebih banyak pelanggan baru seiring berjalannya waktu.

Bottom Line

Mereka yang mencari segar, senang pendekatan untuk perdagangan di pasaran pertukaran asing akan sangat gembira dengan segala puji. Begitu juga, pemula yang ingin mudah diri mereka sendiri ke dalam perdagangan asing mata wang akan menjadi agak selesa dengan segala puji mudah reka bentuk dan di eksekusi. Dengan automatik berurusan meja, ia boleh dikatakan bahwa segala puji meningkatkan pedagang' kemungkinan mendapatkan yang paling kompetitif tukaran perdagangan peluang online hari ini. Rendah minimum keperluan deposit dan muka rapi bergabung untuk membuat segala puji salah satu yang paling menarik tukaran broker di dunia sekarang. Sama ada anda baru bermula atau mempunyai cukup sedikit pengalaman, segala puji adalah pilihan yang boleh dipercayai.

Berita Berkaitan: