Interaktif Broker

Kira-Kira Interaktif Broker

Awal syarikat operasi dimulai pada tahun 1977 oleh Thomas Peterffy, bekas seorang programmer komputer yang membeli kursi di Bursa Saham Amerika dan diasaskan T. P. & Co. pada tahun 1978. Sejak itu, syarikat yang terlibat dalam pelbagai saham dan bon bursa di seluruh dunia. Interaktif Broker pergi awam di bursa saham Nasdaq pada tahun 2007, hampir 30 tahun setelah Peterffy mula firma broker. Syarikat simbol adalah "IBKR".

Hubungi Maklumat pada Pandangan:

  • Nombor telefon: 877-442-2757 (KAMI Tol bebas)
  • Sokongan E-mail: newaccounts@interactivebrokers.com
  • Sokongan Online/Live Chat: Disediakan untuk pelanggan yang sedia ada melalui Akaun Pengurusan

Pembiayaan Akaun Maklumat

Interaktif Broker mempunyai beberapa pilihan untuk kedua-dua menyimpan dan mengeluarkan dana akaun. Ini pilihan saat ini termasuk:

  • Transfer Kawat
  • Cek dalam denominasi AS dana
  • Rang Undang-Undang Online Cek Pembayaran
  • AS Automatik Clearing House

Kaedah ini mengambil sedikitnya 4 hari untuk tiba dalam account anda. Dengan beberapa deposit kaedah, anda tidak dapat mengeluarkan dana anda untuk 3 hari setelah deposit. Nota itu Interaktif Broker tidak menerima kartu kredit untuk menyimpan dana.

Minimum Jumlah Deposit

Jumlah deposit minimum untuk hidup akaun pada Interaktif Broker berbeza, bergantung pada yang membuka akaun. Individu yang umur 21 tahun atau lebih muda boleh membuka akaun, dengan syarat bahwa mereka bisa memenuhi a $3,000 deposit minimum. Penasihat dan broker pelanggan yang diperlukan untuk deposit sekurang-kurangnya $5,000, ketika semua yang lain individu yang diperlukan untuk deposit sekurang-kurangnya $10,000. Orang-orang yang ingin untuk perdagangan akun harus deposit sekurang-kurangnya $2,000.

Ini deposit minimum gunung yang curam dibandingkan dengan lain-lain broker dalam talian. Pemula yang ingin memulakan perniagaan online tetapi tidak ingin simpanan banyak uang ke dalam akaun mereka boleh menjadi lebih baik di tempat lain. Ia juga harus diperhatikan yang akaun yang menunjukkan ada keseimbangan untuk 45 hari atau lebih biasanya ditutup, memerlukan minimum deposit $10,000 untuk membuka kembali.

Demo dan Hidup Akaun Perisian

Interaktif Broker menggunakan Pedagang Workstation (TWS) platform untuk memudahkan perdagangan. Platform ini adalah Jawa-berdasarkan permohonan dengan terbuka permohonan pengaturcaraan interface (API). Ini berarti bahwa pihak ketiga permohonan dapat digabungkan dengan TWS dalam usaha untuk meningkatkan platform keseluruhan fungsi dan kelajuan. Anda juga boleh menggunakan TWS platform untuk berdagang dalam beberapa pasaran kewangan, ketika mengambil kesempatan Interaktif Broker' data cepat makan. Pedagang baru mungkin takut pada pertama dengan TWS, sejak ia tidak datang dengan langkah demi langkah seperti beberapa platform dagangan lain, tapi agak mudah untuk mendapatkan memahamkan.

Untuk orang-orang yang ingin untuk perdagangan di pergi, MobileTrader platform pintar dan Pda. Ada juga yang lain platform berdasarkan TWS direka untuk pembangun dan papertraders. Itu PaperTrader platform tidak boleh hanya akan digunakan untuk bereksperimen dengan perdagangan di tiada kos dalam pasaran maya, tetapi pembangun boleh juga menggunakan platform ini untuk ujian ketiga-aplikasi pihak direka untuk TWS. Demo percuma TWS platform disediakan untuk orang-orang yang ingin untuk test drive sebelum pembukaan akaun.

Komisen dan Memanfaatkan Had

Perdagangan yang melibatkan saham, Harga dan waran hanya biaya $0.01 per saham dengan $1.00 minimum setiap pesanan. Perdagangan yang melibatkan pilihan yang berharga menurut kontrak bulanan peringkat. "Pintar Disalurkan" pesanan di bawah 10,000 bulanan kontrak bernilai $0.70 setiap kontrak, dengan biaya per kontrak dikurangkan seperti beberapa bulanan kontrak naik. Sekurang-kurangnya $1.00 setiap perintah yang diperlukan. Langsung Dialihkan perintah biaya $1.75 setiap kontrak, dengan $1.75 minimum setiap pesanan. Interaktif Broker juga menawarkan berhenti belakang perintah, dengan terperinci penjelasan bagaimana perintah ini bekerja dan manfaat mereka menawarkan kepada broker.

Web Navigasi dan Persediaan Akaun

Mengemudi web adalah agak mudah, dan web sendiri ciri-ciri yang luas jumlah informasi penting terletak dalam jangkauan pelayar. Laman web juga mempunyai pilihan perdagangan meja tersedia bagi mereka yang memerlukan bantuan berpengalaman broker, terutama ketika datang ke besar atau kompleks perdagangan perintah. Perkhidmatan pelanggan melalui e-mel, telefon dan live chat yang sedia ada, walaupun ia tidak mempunyai 24 jam, 7 hari seminggu perkhidmatan yang lain online broker menawarkan.

Aplikasi yang ada untuk individu dan orang-orang yang ingin untuk bertindak sebagai penasihat untuk teman dan keluarga. Permohonan proses dilakukan online, tapi kertas dokumen-dokumen yang mungkin diperlukan dalam beberapa kasus. Siap sepenuhnya aplikasi biasanya semula dalam tempoh 48 jam selesai. Umur minimum untuk membuka tunai akaun umur 18 tahun, sementara orang-orang yang ingin untuk membuka akun harus menjadi 21 tahun atau lebih tua.

Bottom Line

Interaktif Broker mampu akses penuh untuk berbagai pertukaran, membolehkan para pedagang untuk melibatkan diri dalam beberapa pasaran menggunakan satu perdagangan platform. Bagaimanapun, keseluruhan proses mungkin menakutkan untuk pemula dan minimum deposit keperluan mungkin menyimpan orang-orang yang terbatas pada sumber-sumber jauh dari ini tertentu broker.

Berita Berkaitan: