FxPro

Apabila ia datang akaun syarikat perdagangan, lebih besar tidak selalu lebih baik. Seperti halnya dengan FxPro, sebuah syarikat yang lengkap dengan enam-pengurusan ahli pasukan yang diperolehi atas anugerah dari Dunia majalah Kewangan. Menawarkan layanan yang sama sebagai besar perdagangan syarikat, FxPro bangga menyediakan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik dan perhatian untuk lanjut, membuat ia favorit kalangan pedagang semua saiz.

Kira-Kira FxPro

FxPro adalah full-service tukaran pasaran perkhidmatan trading company, menawarkan pelbagai instrumen kewangan, termasuk logam, pertukaran asing, hadapan dan indeks dan Kontrak untuk Perbezaan (Salam) pada saham. Didirikan pada tahun 2006 sebagai EuroOrient Sekuriti & Perkhidmatan Kewangan Ltd oleh sekumpulan yang berdedikasi dan kewangan yang berpengalaman pakar, syarikat berubah nama untuk FxPro Perkhidmatan Kewangan Ltd dan hari ini menyajikan pelanggan dalam lebih dari 120 negara, 24 jam sehari, tujuh hari seminggu. Dengan fizikal lokasi di United Kingdom, Rusia, Perancis, Greece dan Austria, FxPro bangga pada budaya sosial korporat tanggungjawab, dan pekerja tetap menjadi sukarelawan dalam masyarakat di mana mereka berada.

Pengerusi dan rakan kongsi pengasas dan Denis Sukhotin membawa enam ahli FxPro pengurusan pasukan. Sukhotin memiliki ijazah sarjana di bidang keuangan dan ekonomi dari Moscow Institut perusahaan dan undang-Undang, dan diploma di dalam urusan pentadbiran dari Risiko, Cyprus' CTL College. Di tahun 2009, majalah Kewangan Dunia bernama FxPro sebagai Eropa 'Broker Terbaik.'

Kunci Pendaftaran

FxPro adalah dibenarkan dan dikawal oleh Sekuriti dan Bursa Cyprus (CySEC, https://www.cysec.org.cy) peraturan dan seliaan untuk perkhidmatan kewangan industri di Cyprus. CySEC adalah ahli CESR (Jawatankuasa Eropah Sekuriti Pengawal).

Syarikat ini beroperasi di bawah EU Pasaran di Instrumen Finansial yang Arahan (MiFID) dan di bawah Cyprus Pelaburan Perkhidmatan dan Aktiviti dan Pasar Dikawal undang-Undang 2007 (undang-Undang 144(aku)/2007). Pakai oleh Cypress pada tahun 2007, MiFID memberikan peraturan firma perkhidmatan pelaburan yang beroperasi di dalam Kawasan Ekonomi Eropah. Lnks untuk lesen, dasar-dasar dan prosedur pakai di bawah MiFID garis panduan dapat dilihat pada https://www.fxpro.com/licenses.html. FxPro juga memegang menyeberangi sempadan lesen, membolehkan syarikat untuk beroperasi di peringkat antarabangsa.

FxPro juga anggota organisasi berikut:

 • CIFSA (Cyprus Antarabangsa Kewangan Persatuan Perkhidmatan, https://www.cifsa.org)
 • CCCI (Cyprus Chamber of Commerce dan Industri, https://www.ccci.org.cy)
 • CFSFA (Perkhidmatan Kewangan Cyprus Firma Persatuan, https://www.cfsfa.org.cy)

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Dengan antarabangsa kembali pejabat operasi beribu pejabat di Cypress, FxPro menawarkan pelbagai pelanggan menyokong pilihan untuk pelanggan di seluruh dunia, termasuk live chat-tengah melalui link di laman web mereka, e-mel dan telefon pilihan. Multi-bahasa customer service pasukan boleh mencapai sekitar jam lima hari seminggu, dari 10 malam GMT ahad hingga 10 malam GMT hari jumat. Pelanggan yang juga boleh menghubungi mereka peribadi pengurus akaun langsung pada bila-bila masa. Berikut senarai akan membantu anda menyimpan semua FxPro maklumat di jari anda, jika anda memutuskan untuk membuka rekening dengan mereka:

 • Chat (link di sebelah kiri): https://www.fxpro.com/contacts.html
 • E-mel: support@fxpro.com
 • Telefon: 44(0)207 776 9720
 • Faks: 44(0)207 600 7063
 • Perdagangan meja email: dealing@fxpro.com
 • Perdagangan meja telefon: +357.25.969.239
 • Senarai antarabangsa bebas tol nombor adalah yang ada di sini: https://www.fxpro.com/contacts.html

Perdagangan Penting Maklumat Tentang FxPro

Dengan real-time carta dan analisis, FxPro menawarkan banyak peluang dan pilihan untuk kedua-dua berpengalaman dan pedagang. FxPro juga menawarkan beberapa kuat dan popular perdagangan platform, termasuk

 • MT4 Standard
 • iPhone
 • Trader
 • MT4 MultiTerminal
 • Bergerak PDA Pintar

Keadaan perdagangan dan platform dapat dilihat pada https://www.fxpro.com/trading-conditions.html

Minimum Jumlah Deposit

Minimum deposit awal yang diperlukan untuk membuka akun $500 atau bersamaan dalam GOVERNMENT, CAD, USD, CAD. Kedua-dua deposit dan menarik diri boleh dibuat dengan menggunakan pelbagai pilihan, termasuk bank pindah; Visa, Visa Elektron dan Visa Delta; MasterCard; Maestro Antarabangsa dan Maestro UK; PayPal; Neteller; dan Moneybookers. Semua pilihan boleh digunakan tanpa menanggung biaya dari FxPro.

Akaun Set-Up

Menubuhkan akaun adalah proses mudah yang boleh biasanya akan siap dalam lima, sepuluh menit, dan melibatkan hanya beberapa langkah-langkah:

 • Lengkap pendaftaran bentuk, termasuk alamat e-mel yang ingin anda telah dikaitkan dengan akaun
 • Aktifkan akaun anda dengan mengklik pada link yang akan dihantar kepada anda setelah anda menyelesaikan pendaftaran membentuk
 • Buat laluan dan memeriksa email anda sekali lagi untuk perdagangan anda kelayakan
 • Masuk ke anda FxPro akaun
 • Naik dokumen yang diperlukan, termasuk pengenalan diri dan bukti alamat (anda bisa melihat keperluan khusus di link ini: https://www.myfx.pro/kb/34)
 • Dana Deposit

Demo Akaun

Di samping itu untuk perkhidmatan penuh perdagangan akaun web FxPro menawarkan akaun demo untuk membenarkan pelanggan yang berpotensi peluang untuk sepenuhnya menjelajah seluruh pilihan yang ada kepada mereka melalui FxPro. Dengan $100,000 USD yang tidak terhad Demo Akaun, pedagang digalakkan untuk menjelajahi dunia perdagangan mata wang, belajar keterampilan baru dan meningkatkan pengetahuan semasa. Tiada kos, tanpa bayaran demo membolehkan pengguna untuk menguji strategi mereka menggunakan sebut masa nyata dan keadaan sebenar pasaran, dengan carta dan lain-lain alat yang dapat membantu anda menjadi selesa dalam mata wang pasaran. FxPro akaun demo juga membolehkan pengguna untuk menjejaki prestasi kedua-dua pendek dan strategi jangka panjang tanpa resiko atau obligasi. Semua alat dan carta dalam akaun demo adalah alat yang sama aktif accountholders menggunakan setiap hari, maksudnya berpengalaman pedagang boleh melihat bagaimana akaun sebenar benar-benar akan bertindak.

Berurusan Meja

FxPro tidak mengekalkan meja urusan yang melakukan tugas berikut:

 • Monitor dan menyebut harga, membandingkan harga dengan peserta pasaran lain untuk memastikan kadar yang kompetitif
 • Monitor spread
 • Menawarkan up-to-the-menit berita dan analisis
 • Mengekalkan sistem operasi
 • Menyediakan perkhidmatan pelanggan

Berhenti Belakang

Kedua-dua pakar MT4 penasihat dan berhenti belakang sepenuhnya didukung oleh FxPro, nad memulai berhenti boleh mudah dipengaruhi melalui mudah untuk digunakan bar alat diakses melalui anda akaun web.

Perdagangan Spread

Di bawah perdagangan biasa keadaan, FxPro menawarkan spread bermula dari 0.5 pips GOVERNMENT/USD, 0.8 pips GOVERNMENT/USD, dan 0.8 pips USD/. Tidak ada penyebaran pembesaran dalam siaran berita. Jumlah perdagangan dari 10k (0.1 banyak) disokong dan mata sebut termasuk lima angka yang tepat untuk menggambarkan bahkan perubahan kecil di pasaran.

Leverage-keperluan margin adalah sebagai berikut:

 • Tukaran: 1:1 1:500, pemegang akaun itu pilihan
 • OLEH itu, saham: 10 peratus
 • Tempat logam berharga: 2 persen
 • RISIKO hadapan: tetap

Ada margin adalah diperlukan untuk kedudukan dilindungi.

Bottom Line

Dengan ciri-ciri maju dan beberapa perdagangan platform, ditambah pula dengan sebuah interaktif demo akaun yang menawarkan masa nyata pengalaman, FxPro bisa menjadi pilihan yang baik untuk kedua-dua berpengalaman dan pelabur orang baru.

Berita Berkaitan: