FXCM

Sama ada anda telah diperdagangkan di pertukaran asing, atau tukaran, pasar untuk beberapa waktu – atau berminat cuba keluar untuk pertama kalinya – itu hal pertama yang harus kau lakukan adalah memilih seorang broker. Sebagai popularitas tukaran perdagangan terus meroket, bilangan tukaran broker semakin meningkat. Memilih salah satu dari laut banyak boleh menakutkan, tapi ia adalah yang terbaik untuk tetap dengan besar, bereputasi nama-nama. Tukaran Pasar Modal LLC, atau FXCM, adalah salah satu yang terbesar dan paling baik-dianggap tukaran broker dalam perniagaan hari ini. Kami akan lihat dari dekat di FXCM di bawah.

Kira-kira FXCM

Sejak didirikan pada tahun 1999, Tukaran Pasar Modal LLC – dikenali sebagai FXCM – telah meningkat untuk menjadi salah satu yang paling ternama dan dipercayai tukaran broker di dunia. Itu 2008 hasil melebihi $300 juta, dan ia menggunakan lebih dari 550 orang-orang di seluruh dunia. Itu markas utama di New York melayani sebagai nukleus di seluruh dunia struktur organisasi yang menawarkan fleksibel beberapa pilihan untuk banyak pedagang yang bergantung pada perkhidmatan.

FXCM jangkauan global bermula dengan bersungguh-sungguh pada tahun 2002, ketika ia membuka kantor London. Lama-kelamaan, FXCM telah membuka kantor di Hong Kong, Sydney, Dubai dan Paris, ia juga mempunyai beberapa pejabat di Amerika Syarikat. Itu FX Stesen Perdagangan perdagangan perangkat dianggap sebagai salah satu pemimpin dalam industri, dan FXCM lagi membezakan dirinya dengan menawarkan diskaun bahagian broker, FXCM Mikro, bersama-sama dengan yang biasa suite perkhidmatan di bawah FXCM Standard.

Kunci Pendaftaran

FXCM berdaftar dengan:

  • Hadapan Suruhanjaya Saudagar (FCM)
  • Negara Persatuan Hadapan (TAHUN)
  • Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan (cipta terpelihara)

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Jika anda memutuskan untuk melakukan bisnis dengan FXCM, anda akan ingin menjaga paling maklumat hubungan penting di tangan. Asas hubungi maklumat untuk FXCM adalah sebagai berikut:

  • Nombor Telefon Bebas tol: 1 (888) 50-TUKARAN atau 1 (888) 503-6739
  • Tempatan Nombor Telefon: 1 (212) 201-7301
  • Nomer Fax-Nya: 1 (877) 229-0004
  • Perdagangan Meja: 1 (866) 600-FXCM atau 1 (866) 600-3926
  • E-mel: info@fxcm.com
  • Sokongan Online/Live Chat: www.fxcm.com/live_help/prechat_survey_body.html

Perdagangan penting Maklumat Tentang FXCM

Sebahagian besar dari perdagangan pertukaran asing transaksi dengan FXCM dilakukan dengan menggunakan kunci perdagangan perisian, FX Stesen Perdagangan. FX Stesen Perdagangan dianggap sebagai salah satu top perisian perdagangan dalam industri, yang menampilkan teknologi canggih dan kemudahan berdagang secara langsung di carta. Dengan harga streaming, perdagangan satu-klik, penyesuaian mudah, banyak laporan dan lain-lain banyak perdana ciri-ciri, Perdagangan FX Stesen boleh digunakan dengan mudah oleh pemula dan peniaga yang berpengalaman sama.

Terdapat beberapa lain kunci perkara yang perlu tahu tentang perdagangan di pasaran pertukaran asing dengan FXCM. Untuk kenyamanan anda, kami telah menekankan pilihan yang paling penting orang-orang di bawah.

Minimum Jumlah Deposit

Deposit minimum untuk membuka standard online akaun dengan FXCM adalah $100; $25 deposit minimum diperlukan untuk membuka FXCM Mikro akaun. Standard 10K akaun, minimum deposit $2,000.

Akaun Set-Up

Menubuhkan akaun dengan FXCM agak mudah. Pertama, permohonan yang mengambil masa kira-kira sepuluh menit untuk mengisi mesti dihantar. Permohonan semula dan diproses dalam satu untuk tiga hari. Setelah selesai, kau akan mengirim e-mel yang anda boleh gunakan untuk menyelesaikan pendaftaran proses.

Demo Akaun

Latihan bebas perdagangan akaun tersedia melalui FXCM dan boleh digunakan untuk untuk tiga puluh hari. Ini akaun latihan boleh digunakan untuk belajar apa yang FXCM dan Perdagangan FX Stesen lunak adalah semua tentang. Anda juga boleh menilai dan cuba berbeza strategi perdagangan tanpa risiko kewangan. Sesungguhnya, satu FXCM berlatih perdagangan akaun melibatkan tidak nyata modal pada akhir anda, membuat ia pintar cara untuk mendapatkan untuk mengetahui sistem.

Berurusan Meja

Salah satu FXCM ini ciri-ciri utama sebagai pertukaran asing broker adalah bahawa ia menawarkan Tidak Berurusan Meja perdagangan eksekusi. Dengan cara ini, FXCM menghapuskan apa-apa konflik kepentingan antara broker dan pedagang, memastikan bahwa anda menikmati terbaik transaksi dan pengalaman dengan perdagangan anda. Tawaran seperti ini tidak dibuat oleh banyak tukaran broker, dan FXCM Ada Meja Urusan polisi benar-benar membuatnya menonjol dari orang ramai.

Leverage Had

FXCM menawarkan fleksibel leverage pada jumlah perdagangan akaun; leverage maksimum adalah kira-kira 100:1. Walaupun fleksibel memanfaatkan jumlah yang bermakna bahawa peniaga yang bisa menggunakan mereka sendiri jumlah memanfaatkan seperti yang dikehendaki. Namun, sebahagian besar FXCM pedagang memilih untuk perdagangan menggunakan lalai memanfaatkan jumlah, yang berdasarkan pada margin lalai pengaturan.

Berhenti Belakang

Berhenti belakang adalah sebuah pilihan yang ada untuk FXCM pedagang; berhenti pesanan boleh berpaling ke belakang berhenti dengan klik tombol, membuat ia sangat mudah dan proses diselaraskan untuk orang-orang yang ingin menggunakan ini bentuk pengurusan risiko pada mereka tukaran perdagangan.

Perdagangan Spread

Fleksibel, rendah perdagangan spread tulang belakang FXCM. FXCM menggunakan beberapa teknik yang berbeda dan strategi untuk mengekalkan spread terendah mungkin; pecahan pip harga adalah satu contoh bagaimana ia melakukan ini. Banyak pedagang memilih untuk berdagang dengan FXCM kerana spread yang sangat kompetitif. Misalnya, Euro/US dolar spread sering hanya dua pips dan British pound/US dolar spread sering hanya tiga pip. Ini tajam spread boleh memberi peniaga yang berminat kesempatan di pasaran pertukaran asing.

Bottom Line

Terdapat banyak wang asing broker pasaran untuk memilih dari hari-hari ini; melekat dengan menonjol, syarikat terkenal selalu merupakan ide yang baik. Dengan FXCM, lebih dari sepuluh tahun jempolan tukaran pasaran pengalaman dan kehadiran global memastikan bahawa peniaga sedang menikmati beberapa yang paling seimbang dan perdagangan adil hari ini. Kemudahan menggunakan FX Stesen Perdagangan perisian membuat FXCM pilihan yang terbaik untuk orang baru dan pakar sama-sama, dan FXCM Tidak Berurusan Meja perdagangan pelaksanaan dasar meningkatkan pedagang' peluang untuk kuku ke bawah keuntungan yang terbaik. Semua bilang, FXCM adalah yang boleh dipercayai dan bereputasi pilihan untuk apa-apa tukaran pedagang.

Berita Berkaitan: