CMS Tukaran

Perdagangan di pasaran pertukaran asing, yang juga dikenal sebagai pasaran tukaran, telah menjadi lebih populer daripada yang pernah. Sama ada anda telah diperdagangkan di pasaran tukaran untuk beberapa waktu – atau ingin mulai melakukan begitu salah satu yang pertama keputusan anda harus membuat yang broker untuk digunakan. Ada banyak pilihan yang berbeza, dan memilih yang berpengalaman dan bereputasi broker adalah penting. Dalam ulasan ini, kita akan melihat lebih dekat pada salah satu yang paling terkenal tukaran broker hari ini: Pasar Modal Perkhidmatan, LLC – atau CMS Tukaran.

Kira-kira CMS Tukaran

Ketika ia didirikan pada tahun 1999, CMS Tukaran adalah seorang yang agak rendah hati operasi. Usaha gabungan sekumpulan pembangun perisian, mata perdagangan broker dan pedagang profesional, CMS Tukaran dibina dari bawah ke atas. Perlahan-lahan tetapi semakin ia mulai membangun reputasi dalam industri dan mulai berkembang dengan pesat dari sepuluh tahun yang berikut. Hari ini, CMS Tukaran diakui ... ... sebagai salah satu yang paling ternama pedagang di dunia; yang markas utama berada di Gedung Empire State di Kota New York, New York, dan banyak reputasi berkisar tandatangan perdagangan perisian, VT Pedagang.

Di samping itu ke ibu pejabat New York, CMS Tukaran mempunyai beberapa cabang yang span seluruh dunia, membolehkan ia lebih baik melayani swasta, runcit dan pelanggan institusi yang ia telah membangunkan seluruh dunia semasa lebih dari sepuluh tahun yang sudah dalam perniagaan. CMS Tukaran lokasi termasuk CMS Tukaran UK di London, CMS Tukaran Jepun di Tokyo, Perkhidmatan Pasaran Modal International di Bermuda dan lokasi tambahan di Boston, Saint Petersburg dan Shanghai.

Kunci Pendaftaran

CMS Tukaran berdaftar dengan:

  • Negara Persatuan Hadapan (TAHUN)
  • Hadapan Suruhanjaya Saudagar (FCM)
  • Perkhidmatan kewangan Agency (FSA) Jepun
  • Komoditi Hadapan Perdagangan Commission (PADA) Amerika Serikat

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Seharusnya anda memilih untuk melakukan bisnis dengan CMS Tukaran, anda akan ingin menyimpan semua hubungan yang berkaitan maklumat yang berguna dalam kes masalah, masalah atau soalan yang timbul. Itu asas adalah sebagai berikut:

  • Nombor Telefon Bebas tol: 1 (866) 51-CMSFX atau 1 (866) 512-6739
  • Tempatan Nombor Telefon: 1 (212) 563-2100
  • Nomer Fax-Nya: 1 (212) 563-4994
  • Langsung Berurusan Meja: 1 (212) 563-6454 atau 1 (212) 563-5151
  • E-mel: customersupport@cmsfx.com
  • Sokongan Online/Live Chat: www.cmsfx.com/en/about-cms/contact-us

Perdagangan penting Maklumat Tentang CMS Tukaran

CMS Tukaran operasi berkisar tandatangan perisian dagangan, yang terkenal sebagai VT Pedagang. VT Pedagang adalah mesra dan intuitif program yang membolehkan baru dan lebih berpengalaman pedagang sama untuk terlibat dengan mudah. Perisian yang boleh turun dari CMS Tukaran web, dan yang ada telefon bimbit anda juga. Dengan disesuaikan muka, chart-berdasarkan perdagangan, rombongan risiko alat pengurusan, isyarat adat, 100+ teknikal petunjuk dan banyak lagi ciri-ciri utama, CMS Tukaran ini VT Pedagang perdagangan memudahkan perisian pengalaman berjaya perdagangan di pasaran pertukaran asing.

Ada banyak hal penting untuk tahu tentang perdagangan di pasaran tukaran dengan CMS Tukaran. Perkara ini adalah menekankan di bawah untuk anda kemudahan.

Minimum Jumlah Deposit

Pada $25, CMS Tukaran adalah jumlah minimum deposit untuk membuka akaun kompetitif rendah. Ini sangat mengurangkan ketidakpastian yang banyak orang telah tentang mendapatkan terlibat dalam perdagangan pertukaran asing dan membuat pasaran tukaran mudah untuk yang lebih besar orang.

Akaun Set-Up

Proses membuka rekening dengan CMS Tukaran adalah efisien dan mudah. Borang permohonan dalam talian boleh dipenuhi keluar dan diserahkan dalam beberapa minit dari sana, ia biasanya mengambil masa yang singkat untuk disetujui. Setelah kelulusan, anda akan menerima e-mel dari CMS Tukaran sokongan pelanggan yang akan meminta anda untuk menyelesaikan proses.

Demo Akaun

Seperti banyak lain yang besar, bereputasi tukaran broker, CMS Tukaran membolehkan orang yang berminat untuk membuka sebuah demo atau berlatih akaun. Satu-satunya perbedaan antara menggunakan berlatih akaun dan akaun sebenar dengan CMS Tukaran itu dengan amalan akaun, anda tidak berdagang dengan modal sebenar. Sebaliknya, kau boleh belajar tali VT Pedagang perangkat dan membiasakan diri dengan CMS Tukaran tanpa apa-apa risiko apa pun. Link di web utama membenarkan anda untuk mendaftar untuk berlatih akaun.

Berurusan Meja

CMS Tukaran semuanya jempolan berurusan meja yang selalu bekerja dengan pelanggan kepentingan terbaik di jantung. Misalnya, harus pasaran bergerak melawan anda, CMS Tukaran berurusan meja akan sering melaksanakan perintah anda di asal anda harga. Dengan telefon-berdasarkan dan akses online, CMS Tukaran berurusan meja boleh memenuhi keperluan hampir mana-mana asing bursa pasar pedagang, mewujudkan yang lebih mantap dan strategik pengalaman.

Leverage Had

Leverage had berbeza dari broker kepada broker. Dalam hal CMS Tukaran, yang memanfaatkan had 100 untuk 1 digunakan. Sebagai contoh, untuk mengambil di $200,000 kontrak atau banyak, sekurang-kurangnya margin $2,000 perlu. Untuk pasangan mata wang utama – seperti USD/CAD dan USD/ – 1% margin adalah yang digunakan untuk maksimum memanfaatkan 100:1; kecil mata pasangan seperti USD/PENJAGAAN dan WIFI/CAD – 4% margin adalah yang digunakan untuk maksimum memanfaatkan 25:1.

Berhenti Belakang

CMS Tukaran menawarkan berhenti belakang untuk pedagang sebagai sebahagian daripada suite alat pengurusan risiko.

Perdagangan Spread

Tidak komisen dikenakan oleh CMS Tukaran. Sebaliknya, ia membuat lebih dari hasil dari Tawaran/Bertanya spread. Untuk yang paling popular pasangan mata – USD/CAD dan USD/ – CMS Tukaran menawarkan 2 Pip tetap tersebar. Spread tetap juga digunakan untuk popular lain mata pasangan; misalnya, USD/CAD mempunyai 5 Pip tetap tersebar, sementara USD/mempunyai 4 Pip tetap tersebar.

Ubah spread yang ada pada bukan pasangan mata wang utama. GOVERNMENT/CAD, untuk contoh, telah merebak serendah tiga.

Bottom Line

Kebijaksanaan konvensional seolah-olah itu CMS Tukaran adalah terkemuka dan dipercayai broker. Beberapa kabar burung yang broker ini perdagangan terhadap pelanggan yang sebahagian besarnya dibayangi oleh bercahaya dan ulasan yang positif yang boleh didapati dalam talian. Untuk yang mudah untuk menggunakan perangkat, jempolan pelanggan sokongan dan pedagang-ciri-ciri mesra, CMS Tukaran adalah salah satu yang terbaik broker pertukaran asing di sekitar.

Berita Berkaitan: