CitiFX Pro

Perdagangan asia terus untuk mendapatkan popularitas dan lebih broker masuk pasar, dan keputusan untuk pengguna hanya tumbuh lebih keras. Kau ingin tahu setiap kemungkinan sebelum menyelesaikan ke khusus broker. Tetapi memerlukan maklumat tidak lebih sekali anda telah membuat keputusan itu. Mungkin kau harus mempertimbangkan beralih. Atau mungkin ada ciri-ciri dan kemungkinan-kemungkinan anda tidak sepenuhnya menggunakan. Kajian ini akan memberikan anda lebih baik pemahaman yang lebih besar tukaran pilihan—CitiFX pro.

Kira-Kira CitiFX Pro

Cukup mudah, CitiFX Pro adalah sebahagian daripada Citigroup—besar konglomerat yang bermula di tahun 1812 dan menjadi salah satu yang terbesar Amerika bank-bank oleh 1895. Citigroup mula menawarkan online tukaran perdagangan pada tahun 2007, oleh bergabung dengan Saxo Bank dan menawarkan mereka lunak seperti adaptasi Saxo Pedagang. CitiFX Pro masih didukung oleh Saxo Bank bersama-sama dengan Citibank. CitiFX Pro ditambah bergerak perdagangan pada tahun 2009. Berbanding dengan beberapa trader lain, CitiFX Pro adalah sangat banyak pendatang baru. Tetapi saiz dan sejarah Citigroup lebih daripada membuat untuk menafikan CitiFX Pro.

Kunci Pendaftaran

Seperti bank, Citibank adalah di sendiri kategori. Itu tidak selalu jelas apa yang pendaftaran CitiFX Pro menggunakan melalui sambungan ke Citibank, tetapi cukup layak di ia bisa menggunakan semua Citigroup pendaftaran, yang dikatakan universal. Ini adalah salah satu sebab bahawa CitiFX Pro bisa menawarkan lebih banyak wang pasangan dari pesaingnya.

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Perkhidmatan pelanggan adalah salah satu utama nilai-nilai paling pengguna CitiFX Pro telah menikmati. CitiFX Pro boleh menawarkan ini jenis nilai kerana saiz dan sejarah. Bagi banyak orang, ini bisa menjadi sah faktor penentu dalam keputusan. Ia akan membantu, walau bagaimanapun, jika Citibank ditawarkan live chat.

  • Nombor Telefon Bebas Tol: 1 (877) 265-7781
  • Telefon Alternatif: 1 (877) 397-7670
  • E-mel: sales@citifxpro.com

Perdagangan Penting Maklumat Tentang CitiFX Pro

CitiFX Pro membolehkan perdagangan dalam lebih dari 130 mata pasangan, termasuk banyak pasaran baru yang lain broker tidak membenarkan.

Platform

CitiFX Pro menggunakan proprietari perisian—CitiFX Pro Desktop, Web atau Bergerak. Platform ini telah bebas streaming berita dan data. Kau juga akan mencari satu-klik pelaksanaan dan pelbagai lain pelaksanaan alat-alat. Itu CitiFX Pro platform juga termasuk luas keupayaan carta.

CitiFX Pro juga menawarkan perdagangan di ponsel atau peranti lain. Salah satu yang hebat ciri—perisian ini dialihkan ke Blackberry dan iPhone. Ini membolehkan pedagang untuk memantau posisi mereka di masa nyata, streaming 24 jam. Ia juga menawarkan elektronik isyarat jika penggunaan margin pendekatan tahap utama.

Banyak pengguna mencari CitiFX Pro perisian untuk menjadi munasabah dan mencabar untuk digunakan. Secara umum, perisian ini bukan pilihan terbaik untuk awal pedagang dan direka dengan tinggi-end pedagang dalam fikiran.
Minimum Jumlah Deposit

CitiFX Pro mungkin telah salah satu yang tertinggi pembukaan keperluan deposit—$10,000. Ini hanya salah satu cara yang lain yang CitiFX Pro adalah jelas dimaksudkan untuk maju pedagang dan institusi. Anda boleh membuat deposit ini dengan kawat.

Satu kesempatan datang dari hakikat bahawa Citibank juga adalah bank. Semua dolar jumlah yang diadakan di CitiFX Pro akaun FDIC dilindungi sehingga biasa $250,000. Ini adalah yang sangat luar biasa ciri dalam transaksi broker.

Akaun Set-Up

  • CitiFX Pro tidak menawarkan yang paling mudah pendaftaran. Walaupun online permohonan adalah mungkin, pengguna masih diminta untuk mencetak untuk menyelesaikan permohonan mereka paket. Proses ini juga lebih lama daripada yang lain tukaran broker.
  • CitiFX Pro dengan jelas menyatakan bahwa perangkat dan perkhidmatan yang dimaksudkan untuk institusi, profesional, dan peniaga yang berpengalaman. CitiFX Pro tidak memberikan pendidikan asas untuk awal pengguna. Ini fokus pada maju pengguna juga jelas dari fakta bahwa CitiFX Pro memerlukan apa-apa deposit yang besar.
  • CitiFX Pro tidak menawarkan tiga asas tutorial untuk membimbing anda melalui menubuhkan akaun anda. Tutorial ini adalah mencukupi, tetapi lebih lanjut akan membantu.

Demo Akaun

CitiFX Pro tidak menawarkan percubaan atau berlatih akaun seperti broker lain. Tentu saja, membuka akaun adalah percuma dengan deposit, tetapi tidak ada pengadilan atau belajar fasa yang ada.

Berurusan Meja

Citibank tidak berjanji bahawa ia tidak akan berurusan terhadap pelanggan, tetapi CitiFX Pro kuat menekankan usaha mereka untuk mengikuti pameran perdagangan amalan. Sebagai dikawal bank dengan audit dan mematuhi peraturan, pedagang sah boleh merasa agak lebih yakin berurusan dengan Citibank.

Leverage Had

Taruhan maksimum untuk CitiFX Pro adalah 50:1—dengan kata lain, sehingga 50 kali ekuitas nilai. Oleh itu, $10,000 deposit pembukaan bisa membenarkan anda untuk perdagangan terbuka sehingga $500,000.

Berhenti Belakang

CitiFX Pro tidak sokongan berhenti belakang.

Perdagangan Spread

CitiFX Pro spread biasanya agak luas, rata-rata dua untuk 4 pips dalam keadaan pasaran normal. Dalam lebih pasaran yang tidak menentu, itu boleh merebak meluaskan agak sedikit. Keluasan CitiFX Pro spread adalah salah satu kelemahan perkhidmatan.
Ciri-Ciri Lain

CitiFX Pro juga termasuk akses untuk Citibank FX pasaran komentar—nilai yang besar mempertimbangkan saiz Citigroup.
Salah satu manfaat berdasarkan Citibank saiz adalah keyakinan bahawa peniaga yang boleh mempunyai Citibank adalah harga yang adil. Citibank jaminan bahawa semua pelanggan yang berharga cara yang sama—berdasarkan pasaran.

Bottom Line

CitiFX Pro tawaran yang sangat baik untuk perdagangan institusi atau maju peniaga. Perisian yang canggih dan membolehkan fungsi bahawa peniaga maju keinginan. Tapi jangan berharap kesederhanaan atau mudah digunakan dengan CitiFX Pro. Jika kau seorang pemula atau bahkan pertengahan pedagang, CitiFX Pro mungkin bukan untuk anda. Bahkan bagi yang paling maju, mengharapkan untuk mencari solid fungsi, tapi tidak ada yang mudah, inovatif atau bersenang-senang. Kelebihan terbesar CitiFX Pro adalah sambungan anda perlu Citigroup besar-besaran kewangan infrastruktur. Ini adalah jelas di beberapa kawasan: Anda akan dapat untuk berdagang dalam mata wang lebih, anda akan memiliki akses untuk Citibank kewangan komentar dan lanjut, anda akan menikmati FDIC perlindungan, dan kau boleh mengharapkan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik. Dalam jangka pendek, CitiFX Pro mungkin menjadi sempurna untuk keperluan anda jika anda tidak keberatan mengatasi perangkat belajar lengkung, jika anda mempunyai yang lama latar belakang FX dengan perdagangan, dan jika anda mempunyai yang sangat besar pembukaan deposit. Bagi orang lain, salah satu yang lebih kecil tukaran perdagangan broker mungkin akan sesuai dengan anda lebih baik.

Berita Berkaitan: