AVA FX

Terdapat banyak wang asing broker pasaran untuk dipilih, dan mereka datang dalam pelbagai saiz dan konfigurasi. Lebih besar tidak semestinya lebih baik, walaupun, dan Ava FX adalah sederhana bersaiz broker yang membawa banyak fleksibilitas dan ciri-ciri yang berbeza ke meja. Adalah Ava FX hak broker untuk anda, meskipun? Untuk mendapatkan ide yang lebih baik tentang apakah atau tidak untuk berdagang dengan Ava FX, lihat menyeluruh kami mengkaji semula di bawah.

Kira-kira Ava FX

Dalam segi panjang umur, Ava FX tidak berada di sini untuk waktu yang sangat lama. Ia didirikan pada tahun 2006, tetapi telah berjaya selamat lebih dari 100,000 pelanggan dalam sejarah singkat. Ava FX dimasukkan di Irlandia, dan operasinya berkisar yang unik perangkat, Kita 4. Walaupun Ava FX kecil jika dibandingkan dengan banyak orang asing yang lain bursa pasar broker, reputasi ditingkatkan oleh kenyataan bahawa ia adalah didukung oleh sebuah institusi keuangan besar. Itu institusi kewangan yang telah diberikan "A+" rating dengan S & P-bergabung kedudukan agensi.

Ava FX tidak memiliki jumlah besar cabang tersebar di seluruh dunia. Sebaliknya, ia diperbuat daripada dua asas entitas: Ava Kumpulan dan Ava Pasar Modal Ltd. Tentu saja, lokasi adalah tidak menjadi perhatian utama ketika datang untuk berdagang di pasaran pertukaran asing online, dan Ava FX membuat untuk ukuran kecil dengan menawarkan tinggi tingkat layanan pelanggan dan sokongan.

Kunci Pendaftaran

Tidak seperti banyak atas tukaran broker melakukan perniagaan hari ini, Ava FX tidak muncul untuk memiliki sejumlah besar kunci pendaftaran. Sebaliknya, ia adalah terdaftar sebagai "patuh" dengan Pasaran dalam Arahan Instrumen Kewangan, atau MiFiD, dan dikawal oleh Irlandia Pengatur Kewangan.

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Jika anda memilih untuk mendaftar dengan Ava FX untuk menjalankan anda tukaran perdagangan, anda akan memerlukan untuk menjaga semua yang penting maklumat berguna. Dengan cara itu, jika masalah muncul, anda akan dapat dengan cepat dan mudah mendapat bantuan yang kau butuhkan. Asas hubungi maklumat untuk Ava FX adalah sebagai berikut:

  • Nombor Telefon Bebas Tol: 1 (888) 541-3720
  • Tempatan Nombor Telefon: 1 (212) 941-9609
  • Nomer Fax-Nya: 1 (646) 335-0333
  • Perdagangan Meja: trading@avafx.com
  • E-mel: customer@avafx.com
  • Sokongan Online/Live Chat: www.avafx.com/support/Online

Perdagangan penting Maklumat Tentang Ava FX

Perdagangan di Ava FX di sekitar pusat-pusat adat perdagangan platform, AvaTrader. Seperti banyak lain online asing program pertukaran, Ava FX AvaTrader ciri-ciri seorang pengguna bebas untuk semasa Ava FX pelanggan untuk turun dan digunakan. Live streaming harga biarkan pedagang dengan cepat dan mudah membuat bergerak yang mereka butuhkan untuk membuat. Beberapa lembaran boleh dibuka sekali, meningkatkan mudah-guna dan kelenturan AvaTrader program. Perdagangan satu-klik, mudah untuk membaca carta, mudah untuk posisi terbuka dan perintah, mesra pengguna berurusan kadar meja – dan banyak besar lain ciri-ciri – semua yang ada di AvaTrader platform.

Ava FX juga menawarkan perdagangan yang untuk orang-orang yang ingin untuk mengurus mereka pertukaran asing perdagangan melalui telefon bimbit mereka mobile.

Ada lebih untuk Ava FX daripada yang lunak, yang mengapa kita lihat lebih dekat pada beberapa utama ciri-ciri perkhidmatan di bawah.

Minimum Jumlah Deposit

Pada $100, Ava FX telah salah satu yang lebih tinggi minimum deposit jumlah kalangan atas pertukaran asing broker pasaran. Namun, ia adalah lebih daripada cukup untuk mendapatkan bola menggelinding dan orang-orang dana akan digunakan dalam waktu singkat untuk terlibat dalam perdagangan pertukaran asing.

Akaun Set-Up

Dengan menggunakan talian, anda boleh menetapkan akaun dengan Ava FX dalam agak pendek jumlah masa. Permohonan itu sendiri biasanya hanya mengambil tiga ke lima menit untuk menyelesaikan. Dari sana, ia mengambil masa beberapa hari untuk mempunyai aplikasi anda diluluskan. E-mel yang dihantar apabila anda akaun semua set dan siap untuk pergi, yang deposit awal, tentu saja, yang diperlukan.

Demo Akaun

Selama 21 hari, anda boleh mendaftar untuk latihan bebas akaun dengan Ava FX. Dengan anda bebas akaun, anda akan diberi keseimbangan $100,000 dalam mata wang palsu supaya kamu bisa mendapatkan rasa yang sebenar untuk berapa Ava FX dan AvaTrader berfungsi. Untuk hasil yang terbaik, pedagang disarankan untuk menggunakan mereka berlatih akaun untuk perbicaraan penuh tempoh dalam usaha untuk lihat bagaimana naik dan lain-lain acara memberi kesan kedudukan mereka.

Berurusan Meja

Tidak ada jaminan nyata atau tersirat atau janji-janji yang dibuat oleh Ava FX mengenai berurusan dengan meja dan perdagangan terhadap pelanggan. Untuk alasan itu, pedagang disarankan untuk mengambil risiko sendiri. Bagaimanapun, ini nasihat berlaku untuk semua asing bursa pasar broker dan tidak menunjukkan bahawa Ava FX lebih rendah.

Leverage Had

Leverage had untuk 200:1, atau sehingga 200 kali semasa ekuitas nilai, yang setanding untuk perjalanan dengan Ava FX. Dengan $500 deposit, kemudian, anda bisa perdagangan terbuka sehingga $100,000 dengan broker ini.

Berhenti Belakang

Ava FX tidak menyokong penggunaan berhenti belakang, dan mereka mudah untuk menetapkan menggunakan AvaTrader. Yang sedia ada perdagangan, pedagang hanya perlu mengedit berhenti belakang pilihan dalam "Posisi Terbuka" jendela. Jika tidak, anda hanya perlu masukkan perintah berhenti, klik pada "Berhenti Belakang" pilihan dan menentukan jumlah pips dari tinggi atau rendah yang anda inginkan.

Perdagangan Spread

Dalam keadaan pasaran normal, Ava FX menawarkan spread tiga, empat pip pada mata wang utama kombinasi. Sebagai contoh, penyebaran untuk USD/biasanya tiga pips; penyebaran untuk USD/CAD adalah biasanya lima pip.

Bottom Line

Walaupun saiz sederhana, Ava FX membawa banyak manfaat dan ciri-ciri ke meja untuk pedagang yang memilih untuk mendaftar. Bagaimanapun, kekurangan jaminan mengenai perdagangan terhadap pelanggan dan kekurangan akreditasi, dengan badan-badan utama peraturan mungkin menimbulkan masalah selama bertahun-peniaga. Akhirnya, Ava FX boleh membuktikan untuk menjadi pilihan yang bijak untuk orang-orang hanya masuk ke tukaran perdagangan, tapi mungkin tidak menarik untuk lebih berpengalaman peniaga.

Berita Berkaitan: