ACM Tukaran

Pertukaran asing yang berbeza pasaran broker mereka memiliki hal yang berbeda untuk menawarkan; ada kelebihan dan keburukan berurusan dengan mana-mana syarikat. Trik untuk apa-apa pedagang adalah mencari seorang broker yang menawarkan jenis perkhidmatan dan ciri-ciri yang akan membantu mereka mendapatkan yang terbaik dari mereka tukaran pengalaman perdagangan. ACM Tukaran adalah salah satu broker itu jatuh tepat di tengah-tengah apabila ia datang ke mudah digunakan, daya saing yang ada menyebar dan kegunaan platform perdagangan. Belajar lebih banyak tentang ACM Tukaran – dan mencari tahu sama ada ia bunyi tepat untuk anda – dengan membaca di bawah.

Kira-kira ACM Tukaran

ACM, atau Maju Pasar Mata uang, diasaskan di Geneva pada tahun 2002. Sejak itu, ia telah membuka pejabat di seluruh dunia dan telah membina yang agak reputasinya di sesak tukaran lapangan bermain. Kerana ia telah meningkat dalam ukuran, bagaimanapun, ACM tidak semestinya disimpan sepenuhnya perkembangan baru dan teknologi yang ... tidak benar-benar mengambil penuh keuntungan dari kemungkinan Internet. Namun, ia adalah seorang broker yang terkenal untuk menjadi agak dipercayai – terutama di kalangan berpengalaman pertukaran asing pedagang pasar.

Di samping itu ke ibu pejabat di Geneva, ACM telah pejabat cawangan di New York City, Montevideo, Zurich dan Dubai. Ini memberikan ACM yang agak kuat jangkauan global ... dan memungkinkan untuk menampung pedagang dari banyak sudut yang berlainan di dunia. Kerana pejabat berada di Jenewa, walaupun, sebahagian besar perkhidmatannya kepada pelanggan dan fungsi pentadbiran ditangani di sana. Pedagang eropah lebih cenderung untuk menjadi selesa menggunakan ACM daripada Amerika pedagang, atau orang-orang dari tempat lain di dunia.

Kunci Pendaftaran

ACM yang patuh dengan beberapa penting yang berwajib. Ini termasuk:

  • Swiss Penyelia Pasaran Kewangan (FINMA)
  • Bersatu Sekuriti dan Komoditi Berkuasa di Dubai
  • Ernst & Muda, melalui biasa audit
  • ISO 9001

Hubungi Maklumat Pada Pandangan

Apabila berdagang dengan apa-apa online broker, ia pintar untuk menjaga hubungan penting maklumat yang mudah di tangan. Untuk kenyamanan anda, hubungi maklumat untuk ACM Tukaran adalah di bawah ini:

  • Nombor Telefon Utama: +41 58 226 20 00
  • Utama Fax Beberapa: +41 58 226 22 01
  • Meja Berurusan: +41 58 226 22 02
  • E-mel: dealingdesk@ac-markets.com
  • Sokongan Online/Live Chat: Live Chat

Perdagangan penting Maklumat Tentang ACM Tukaran

Walaupun ACM Tukaran menawarkan beberapa perdagangan yang berbeza platform untuk pelanggan, tidak satupun dari mereka menawarkan intuitif dan mesra pizazz yang datang bersama-sama dengan lain-lain online tukaran broker. Pedagang maju, misalnya, adalah disebut-sebut sebagai yang sangat disesuaikan, banyak orang akan mendapati bahawa ia jatuh jauh dari orang-orang besar harapan, walaupun. Pedagang Web membolehkan kau untuk mengakses platform online dari mana-mana PC, tetapi mengelirukan cara yang ia diletakkan keluar boleh membuat masalah bagi mereka yang tidak sangat berhati-hati. Flash Peniaga yang tersedia bagi mereka yang memilih untuk menggunakan aplikasi Flash. Tiada platform ini pek jenis yang sama pukulan keras yang lain banyak broker utama' perangkat tidak, ACM perdagangan platform tidak hanya yang kuat menjual titik.

Di luar perisian yang terlibat ketika perdagangan melalui ACM, bagaimanapun, ada banyak hal penting yang perlu anda tahu. Mereka digariskan untuk kemudahan anda di bawah.

Minimum Jumlah Deposit

Hanya serius pedagang akan ingin mendaftar untuk sepenuhnya akaun dengan ACM, karena minimum deposit di sini adalah $2,000. Ini bukan jumlah kecil bagi kebanyakan orang, dan mungkin akan menjadi mahal bagi banyak.

Akaun Set-Up

Disebabkan oleh beberapa jenis ketat Swiss dan peraturan-peraturan undang-undang, ia adalah mustahil untuk mendaftar benar-benar melalui ACM web. Sebaliknya, bagian dari proses yang boleh dilakukan secara digital – tetapi keras salinan ditandatangani kertas kerja mesti dihantar jauh. Proses itu, agak rumit dan ia benar-benar menonjol dalam kilat-cepat dunia dalam pertukaran asing perdagangan pasaran.

Demo Akaun

Berlatih akaun pada ACM yang bebas dan mulakan dengan keseimbangan $100,000. Mereka menawarkan semua keupayaan yang sama seperti hidup nyata akaun dan cara yang baik untuk mendapatkan untuk tahu tali di ACM. Sangat disarankan untuk anda mendaftar untuk demo percuma akaun untuk membiasakan diri dengan ACM dan perdagangan platform sebelum menyimpan apa-apa nyata dana dengan mereka.

Berurusan Meja

ACM menawarkan tidak nyata jaminan atau janji-janji mengenai perdagangan terhadap mereka sendiri pelanggan. Mereka berurusan meja beroperasi sepenuhnya dan tersedia untuk membantu peniaga yang diperlukan. Bagaimanapun, kekurangan satu jaminan tidak membuat ACM membandingkan agak tidak baik dengan beberapa utama yang lain broker.

Leverage Had

Tidak mengherankan, taruhan maksimum yang diizinkan di ACM adalah 100:1. Ini adalah cukup standar di antara utama dalam talian tukaran broker, tetapi menggunakan maksimum memanfaatkan umumnya tidak disarankan. Ketika keuntungan boleh besar, kerugian boleh besar juga.

Berhenti Belakang

ACM calo fakta yang mereka tawarkan tidak kemerosotan berhenti perintah, yang pasti plus selama bertahun-peniaga. Berhenti belakang dibenarkan di ACM perdagangan platform, jadi pedagang tidak perlu untuk terlepas ciri penting.

Perdagangan Spread

Tidak seperti banyak lain atas tukaran broker, ACM tidak menerbitkan yang luas atau mudah untuk membaca senarai perdagangan spread. Ketika itu pula, ia menawarkan rata-rata tiga pip spread untuk empat yang paling popular mata pasangan. Selain itu, spread serendah 0.5 pips boleh didapati dalam beberapa kasus. Sesungguhnya, yang kompetitif spread seolah-olah ACM terbesar menjual mata dan merupakan salah satu yang paling popular sebab-sebab yang berpengalaman pedagang mendaftar dengan mereka.

Bottom Line

ACM Tukaran bukan untuk semua orang. Tidak berpengalaman pedagang tidak akan mendapati ia begitu mudah untuk belajar tali, dan orang-orang yang memilih intuitif muka dan grafik bagus dalam perdagangan mereka platform tidak akan menemui mereka di sini. Bagaimanapun, orang-orang dengan aset dan pengalaman untuk menangani lebih kosong-tulang tukaran perdagangan platform akan mendapati diri mereka dengan sempurna di rumah di sini. Itu yang kompetitif spread sudah pasti membuat untuk banyak isu-isu; jika anda bisa bersabar dengan beberapa aggravations, ACM Tukaran mungkin tepat untuk anda.

Berita Berkaitan: